the love lab leonie liefdescoach

Hi! Ik ben Leonie

Liefdescoach

Leonie liefdescoach

'Happy' single

Ik was een zogenaamde "happy single" . Voor de buitenwereld had ik mijn leven goed voor elkaar: een eigen huis, veel leuke vriendinnen en een leven gevuld met etentjes, feestjes en op vakantie gaan. In de basis was ik zeker gelukkig, maar ik begon me steeds vaker eenzaam en alleen te voelen. Het lukte me namelijk niet in de liefde.
leonie the love lab liefdescoach

Was het niet voor mij weggelegd?

Ik had geen gebrek aan aandacht van leuke mannen. Maar steeds als ik dacht dat ik in een beginnende relatie zat, , haakten ze af. Ze vonden me heel leuk, maar….. “ik ben niet toe aan een relatie”. Of ze waren uit op 1 ding... Ik begon steeds vaker te twijfelen aan mezelf. Was het misschien niet voor mij weggelegd? Of deed ik iets gruwelijks verkeerd?


Toch bleef het verlangen naar een liefdevolle relatie knagen. Om mij heen vonden steeds meer vriendinnen een leuke man via dating apps. Ik wilde dat ook!! Via Inner Circle ontmoette ik iemand die in mijn “plaatje” paste. Knappe man, zelfde levensfase en zelfde interesses. Dit was HET dan toch? Ik zag mezelf al met hem samenwonen 😊. Vol vlinders in mijn buik, stortte ik mezelf in een relatie met hem. Dit keer ging het wél lukken. Met deze man zou ik een fijne toekomst opbouwen. Hij zou mij adoreren en we zouden alles samen doen. Ik zag het helemaal voor me. Samen koken, uit eten, intimiteit, vakantie, uren kletsen, bring it on!

Leonie liefdescoach

Ik koos voor mijzelf

Toch “klopte” het niet helemaal, ik had steeds het gevoel dat ik op mijn tenen moest lopen en niet mezelf kon zijn. Hij gaf mij het gevoel dat ik niet “goed genoeg” was, door steeds commentaar te hebben op mijn kleding stijl, autokeuze en als wat in zijn ogen niet “luxe” genoeg was. Daarnaast was hij de ene keer “into me” en het volgende moment “verdwenen” Het maakte me ontzettend onzeker en bracht me aan het twijfelen. Wat ik toen nog niet wist is dat ik een man met bindingsangst had getroffen.Moest ik hiermee doorgaan? Mijn intuïtie zei van niet, maar ik wilde het ook zo graag…. Misschien zou het wel beter gaan, of zou hij veranderen? Nee! zei ik, ik ga geen genoegen meer nemen met iemand die niet voor MIJ gaat. Ik was er klaar mee en heb hem bedankt voor de leuke tijd en afscheid genomen. Het voelde zo goed! Ik had geen liefdesverdriet en kon hem zo laten gaan. Voor het eerst had ik écht gekozen voor mezelf en MIJN waarde. Wat een opluchting.

Leonie liefdescoach

Het omslagpunt

Ik besloot dat ik nooit meer genoegen zou nemen met minder en allerlei concessies te gaan doen om liefde te “verdienen”.  Dat was het moment dat ik me realiseerde dat ik het anders moest gaan aanpakken. Dat ik mezelf op nummer 1 mocht gaan zetten. Dat ik het waard was om een liefdevolle gelijkwaardige relatie te krijgen met iemand die van mij zijn prioriteit maakt. Deze inzichten gaven mij enorm veel kracht en ik begon me anders op te stellen naar mannen. En vertelde mezelf dit: Ik ben een lot uit de loterij! 😉  
ECHTE LIEFDE


Doordat ik in zo’n andere flow was terechtgekomen, voelde ik me zelfverzekerd, aantrekkelijk en vooral de beste versie van mezelf. De onvoorwaardelijke liefde die ik voor mezelf ben gaan voelen, heeft geresulteerd in rust en het aantrekken van een high quality man.

Wat clienten over mij zeggen

Eindelijk een lieve leuke man, missie geslaagd!
Wat was het super om met Leonie te werken. Ik heb geleerd om mijzelf op nummer een te zetten, om voor mij zelf te kiezen en van mijzelf te houden. Door dit te doen kwam er een hele shift, zowel zakelijk als privé. Lieve leuke klanten kwamen er op mijn pad en een hele leuke lieve man. Missie geslaagd een echte aanrader.


Dankjewel lieve Leonie.

Anita

Ik heb nu meer vertrouwen en plezier in het daten!
De sessies die ik bij Leonie heb gevolgd waren voor mij ontzettend waardevol! Ik heb bij haar geleerd om mijn podium te pakken, mezelf te laten zien en te gaan staan voor wie ik ben. In het daten heeft het me veel gebracht, meer vertrouwen en plezier. Maar ook in het dagelijks leven, in m’n werk en in relaties met anderen merk ik dat het me een enorme boost heeft gegeven. Leonie is een hele fijne coach. Haar warme energieke persoonlijkheid, speelsheid en haar humor kan ik heel erg waarderen. De adviezen kwamen echt bij me binnen en ze was ondersteunend op de momenten dat ik het nodig had. Ik kon me geen betere coach wensen! Dankjewel lieve Leonie!
Thalia
Leonie is een fijne coach met een heerlijke humor en ze raakt de kern
Voor mezelf wist ik dat ik nog wat stappen te zetten had.
Het begon met een online seminar van Leonie, bij de intake wist ik dat dit was wat ik moest doen.
Leonie is een fijne coach met een heerlijke humor en ze raakt de kern van hetgeen er nog is.
Ik heb veel geleerd over mezelf, wat je onbewust nog mee kan dragen, wat op onverwachte plekken nog invloed kan hebben. En vooral mezelf op 1, op het podium, heb overal lak aan! (Ofwel F.. it!)
Leonie, dank je wel! Voor de inzichten, waarmee heb je me geholpen mijn antwoorden in mezelf te vinden.
Diana
PODCAST Liefdeslessen met Leonie

Podcast Liefdeslessen met Leonie

In de podcast 'Liefdeslessen met Leonie' ontdek hoe je jouw liefdesleven kunt transformeren van doelloos daten naar een liefdevolle relatie. Je ontvangt tips en ervaringsverhalen in deze inspirerende podcast.